Nieuws

6 April 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Prothese Tandtechnicus

... LEES MEER


10 March 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker gipsafdeling

... LEES MEER


19 December 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Specialist Kroon & Brugwerk

... LEES MEER


19 December 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Kroon & Brugwerk

... LEES MEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Medewerker gipsafdeling

Wel eens gedacht aan een baan in de tandtechniek of heb je al ervaring?

Wil je je tanden zetten in een nieuwe uitdaging of ben je toe aan een carrièreswitch? Vind jij werken met je handen leuk en heb jij oog voor detail? Misschien doe je nu iets heel anders, maar lijkt je het werk bij een tandtechnisch laboratorium leuk. Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw rol
Als medewerker van de gipsafdeling maak je gipsmodellen aan de hand van afdrukken die tandartsen maken. Deze gipsmodellen worden o.a. gebruikt voor het maken van kronen, bruggen en protheses. Daarnaast zijn er op de gipsafdeling andere werkzaamheden die tot je takenpakket behoren waaronder het plaatsen van modellen in de articulator. Ben je benieuwd wat dit precies inhoudt? Bekijk dan het impressiefilmpje op youtube: https://youtu.be/Eya-_9nMfm4

Wat breng je mee?
Je bent praktisch ingesteld en vindt het ook leuk om klaar te staan voor jouw collega's. Daarnaast heb je geen moeite om soms onder tijdsdruk te werken. Ervaring op het gebied van gipswerkzaamheden is een pré.
Heb je geen ervaring? Dan zorgen wij ervoor dat jij de taken helemaal onder de knie krijgt. Er is dus geen vooropleiding nodig om het team te kunnen versterken!

Wie zijn wij?
Wij zijn een Tandtechnisch Laboratorium waar zo’n 30 gemotiveerde en vakbekwame medewerkers werkzaam zijn. Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Dit is maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt; een mooie uitdaging!

Siemonsma Tandtechniek maakt deel uit van een groep van bedrijven die in Europees verband (Signadens) met elkaar samenwerken. Als gecertificeerd Signadens partner wordt de kwaliteit van producten, productiemethoden en dienstverlening richting de tandartsen en patiënten geborgd. Ons lokale karakter in combinatie met de samenwerking binnen de Signadens groep, biedt onze klanten en medewerkers het beste van twee werelden.

Wat maakt deze baan leuk?
Je komt te werken in een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, een informele no-nonsens sfeer en betrokken collega’s.

Wij bieden:
Vanzelfsprekend bieden wij jou als Tandtechnicus een marktconform salaris, maar ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
- een veelzijdige baan in een modern bedrijf (Hengelo OV);
- de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
- samenwerking met en ondersteuning vanuit collega's uit de Signadens groep.

Interesse?
Stuur dan jouw actueel CV met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. Koen Siemonsma.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Koen bereiken op 074 – 29 11 66 0.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!