Nieuws

26 April 2023

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een CAD CAM Designer Prothese (32-38u)

... LEES MEER


26 April 2023

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een (Aankomend) Prothese Tandtechnicus (32-38u)

... LEES MEER


7 April 2023

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een Medewerk(st)er routedienst & interieurverzorging (+-15-25 uur per week)

... LEES MEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


(Aankomend) Prothese Tandtechnicus (32-38u)

Wel eens gedacht aan een baan in de tandtechniek of heb je al ervaring? Vind jij werken met je handen leuk en heb jij oog voor detail? Misschien doe je nu iets heel anders, maar lijkt je het werk bij een tandtechnisch laboratorium leuk. Dan komen wij graag met jou in contact!


Jouw rol

Als (aankomend) prothese tandtechnicus krijg je de mogelijkheid om met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling aan de slag te gaan. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kun je aan de slag gaan met het afwerken van protheses, reparaties, rebasingen, opstelwerk, laserlassen etc. Heb je geen ervaring en ben je benieuwd wat dit precies inhoudt? Bekijk dan eens ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@siemonsmatandtechniek3897/videos . Of kom gezellig langs op donderdag 25 mei tijdens de dag van de tandprotheticus. Ons laboratorium in Hengelo is die dag opengesteld voor geinteresseerden. 


Wat breng je mee?

Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om als team de klus te klaren. Je stelt je betrokken en flexibel op. Ervaring op het gebied van tandtechniek is een pré. Heb je geen ervaring? Dan zorgen wij ervoor dat jij de werkzaamheden helemaal onder de knie krijgt.


Wie zijn wij?

Wij zijn een tandtechnisch bedrijf waar zo’n 30 gemotiveerde en vakbekwame medewerkers werkzaam zijn. Wij hebben de beschikking over 5 behandelkamers. Het leuke hieraan is dat al onze technici samenwerken met behandelaren en soms het resultaat zelf bij de patiënten kunnen zien!


Siemonsma Tandtechniek maakt deel uit van een groep van bedrijven die in Europees verband (Corus) met elkaar samenwerken. Opgericht door en voor tandtechnische ondernemers. Ons lokale karakter in combinatie met de samenwerking binnen de Corus groep, biedt onze klanten en medewerkers het beste van twee werelden.


Wat maakt deze baan leuk?

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, een informele no-nonsens sfeer en betrokken collega’s.


Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden wij jou als (aankomend) prothese tandtechnicus een marktconform salaris, maar ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:

-          Een veelzijdige baan in een modern bedrijf (Hengelo OV);

-          Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

-          De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;


Geïnteresseerd?
Stuur dan een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. Koen Siemonsma.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Koen bereiken op 074 – 29 11 66 0.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

og:image

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!