Nieuws

23 June 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Specialist Prothese of KPT-er

... LEES┬áMEER


16 June 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Prothese Tandtechnicus

... LEES┬áMEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Prothese Tandtechnicus

Ben je een kei in prothesewerk en word je er vrolijk van om mooi werk te leveren? Aarzel dan niet, en stel je vandaag nog kandidaat!

Jouw rol
Als prothese tandtechnicus krijg je de mogelijkheid om met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling aan de slag te gaan en streef je kwaliteitsvolle tandtechniek na. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kun je aan de slag gaan met het afwerken van protheses, reparaties, rebasingen, opstelwerk, laserlassen etc. Er zijn ook mogelijkheden om jouw eventuele digitale skills in te zetten op onze CAD CAM afdeling waar we bezig zijn met prothetiek.

Wat breng je mee?
Je hebt oog voor kwaliteit, detail en vormgeving en je wilt jezelf en de organisatie continu verbeteren. Daarnaast beschik je over goede sociale en samenwerkende eigenschappen en lever je daarmee een constructieve bijdrage aan het team. Je stelt je betrokken en flexibel op en bent uiteraard zeer geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Wie zijn wij?
Wij zijn een Tandtechnisch Laboratorium waar zo’n 30 gemotiveerde en vakbekwame medewerkers werkzaam zijn. Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Dit is maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt; een mooie uitdaging!

Siemonsma Tandtechniek maakt deel uit van een groep van bedrijven die in Europees verband (Corus Dental) met elkaar samenwerken. Als gecertificeerd Corus Dental partner wordt de kwaliteit van producten, productiemethoden en dienstverlening richting de tandartsen en patiënten geborgd. Ons lokale karakter in combinatie met de samenwerking binnen de Corus Dental groep, biedt onze klanten en medewerkers het beste van twee werelden.

Wat maakt deze baan leuk?
Je komt te werken in een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, een informele no-nonsens sfeer en betrokken collega’s. De wereld om ons heen verandert snel. Dit maakt dat Siemonsma Tandtechniek continue bezig is met innovatie en daar ga jij, samen met het team, een belangrijke bijdrage aan leveren. Doordat wij in een vroeg stadium betrokken bij de laatste ontwikkelingen in de markt, bieden wij continuïteit en innovatieve kracht aan onze klanten en medewerkers. Hierdoor zal je voortdurend worden uitgedaagd en biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Wij bieden:
Vanzelfsprekend bieden wij jou als Tandtechnicus een marktconform salaris, maar ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
- een dynamische baan in een modern bedrijf (Hengelo OV);
- de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
- samenwerking met en ondersteuning vanuit collega's uit de Corus Dental groep.

Geïnteresseerd?
Stuur dan jouw actueel CV met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. Koen Siemonsma.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Koen bereiken op 074 – 29 11 66 0.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

 

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!