Nieuws

6 April 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Prothese Tandtechnicus

... LEES MEER


10 March 2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker gipsafdeling

... LEES MEER


19 December 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Specialist Kroon & Brugwerk

... LEES MEER


19 December 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Kroon & Brugwerk

... LEES MEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Medewerker Kroon & Brugwerk

Wil je je tanden zetten in een nieuwe uitdaging of ben je toe aan een carrièreswitch? Vind jij werken met je handen leuk en heb jij oog voor detail? Vind jij fijngevoelig en secuur werk leuk? Misschien doe je nu iets heel anders, maar lijkt je het werk bij een tandtechnisch laboratorium leuk. Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw rol
Als medewerker Kroon- & Brugwerk begin je met basis werkzaamheden op de afdeling Kroon & Brugwerk. Je wordt hierin door jouw collega’s begeleidt. Uiteindelijk bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:
- het inkleuren en afwerken van kronen en bruggen;
- gipswerk;
- het inscannen van gipsmodellen met onze 3D-scanner;
- het bedienen van onze freesmachine en 3D-printers;
- ondersteunen van jouw collega’s met allerhande hand- en spandiensten.

Wat breng je mee?
Nauwkeurigheid en concentratie zijn voor deze functie belangrijk. Wij zoeken een collega met een flexibele instelling die zich voor de volle 100% wil inzetten en betrouwbaar is voor de afdeling.
Siemonsma Tandtechniek zorgt ervoor dat jij de taken helemaal onder de knie krijgt. Er is dus geen opleiding of ervaring nodig om het team van Siemonsma Tandtechniek te kunnen versterken!

Wie zijn wij?
Wij zijn een Tandtechnisch Laboratorium waar zo’n 30 gemotiveerde en vakbekwame medewerkers werkzaam zijn. Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Dit is maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt; een mooie uitdaging!

Siemonsma Tandtechniek maakt deel uit van een groep van bedrijven die in Europees verband (Signadens) met elkaar samenwerken. Als gecertificeerd Signadens partner wordt de kwaliteit van producten, productiemethoden en dienstverlening richting de tandartsen en patiënten geborgd. Ons lokale karakter in combinatie met de samenwerking binnen de Signadens groep, biedt onze klanten en medewerkers het beste van twee werelden.

Wat maakt deze baan leuk?
Je komt te werken in een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, een informele no-nonsens sfeer en betrokken collega’s. De wereld om ons heen verandert snel. Dit maakt dat Siemonsma Tandtechniek continue bezig is met innovatie en daar ga jij, samen met het team, een belangrijke bijdrage aan leveren. Doordat wij in een vroeg stadium betrokken bij de laatste ontwikkelingen in de markt, bieden wij continuïteit en innovatieve kracht aan onze klanten en medewerkers. Hierdoor zal je voortdurend worden uitgedaagd en biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Wij bieden:
Vanzelfsprekend bieden wij jou als Tandtechnicus een marktconform salaris, maar ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
- een veelzijdige baan in een modern bedrijf (Hengelo OV);
- de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
- samenwerking met en ondersteuning vanuit collega's uit de Signadens groep.

Interesse?
Stuur dan jouw actueel CV met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. Koen Siemonsma.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Koen bereiken op 074 – 29 11 66 0.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!