Nieuws

18 April 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een Klinisch Prothese Technicus of Tandprotheticus (32-38u)

... LEES MEER


18 April 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een CAD Designer Prothese (32-38u)

... LEES MEER


18 April 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn op zoek naar een All-Round Prothese Tandtechnicus (32-38u)

... LEES MEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt: een grote uitdaging!

De cultuur van onze organisatie is te typeren als familiair, informeel, betrokken, ondernemend, innoverend en no-nonsense. Iedereen voelt zich verantwoordelijk, maar vanuit de teamgedachte.

Voor onze vestiging in Hengelo zoeken wij ter versterking een Specialist Prothese of KPT-er (m/v).

Jouw uitdaging:
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen, modelleren en afwerken van (implantaat gedragen) protheses. Indien je beschikt over een KPT diploma is er ook de mogelijkheid om behandelingen uit te voeren in één van onze 3 behandelkamers of op locatie.
  
Wat breng je mee?
Jij bent in staat alle voorkomende werkzaamheden op de prothese afdeling uit te voeren. Je hebt goede communicatieve, sociale en samenwerkende eigenschappen en stelt je betrokken en flexibel op. Jij gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en wilt jezelf en de organisatie altijd verbeteren.

Siemonsma Tandtechniek biedt:
Wij bieden jou een uitdagende functie met ruimvoldoende groeimogelijkheden binnen een modern en vooruitstrevend tandtechnisch laboratorium met twee vestigingen en in totaal 28 collega’s. Er heerst een prettige werksfeer met korte communicatielijnen. De focus is gericht op de toekomst en daarom beschikken wij over de allernieuwste CAD-CAM technieken waarmee we alle tandtechnische werkzaamheden in eigen huis kunnen uitvoeren.

Let op: Herken je jezelf niet in de ervaren technieker, maar beschik je wel over concrete ervaring binnen dit vakgebied en de nodige ambitie, vragen wij jou ook te reageren.

Is jouw interesse gewekt?
Stuur dan jouw actueel cv met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. de heer N.W. Siemonsma.

 

 

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!

































Producten Producten Producten