Nieuws

15 November 2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Assistent Prothese Tandtechnicus (parttime of fulltime)

... LEES MEER


23 October 2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Specialist Kroon- en Brugwerk of KRT-er

... LEES MEER


23 October 2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zijn per direct op zoek naar een Specialist Prothese of KPT-er

... LEES MEER


5 June 2016

15-jarig jubileum Siemonsma Tandtechniek

Afgelopen vrijdag hebben wij ons 15-jarig jubileum gevierd met onze klanten en hun team. Wij willen hen hartelijk danken voor hun komst en het mede mogelijk maken van deze fantastische dag! Wij kijken met een grote glimlach en een voldaan gevoel terug op een geslaagd, zonovergoten feest.

... LEES MEER


8 May 2015

Wat is verplicht eigen risico?

Wilt u weten wat het verplichte eigen risico inhoudt? Klik dan op lees meer voor meer informatie.

... LEES MEER


3 October 2014

Implantaat prothese succesvol in Kenia geplaatst.

 
De eerste implantaat prothese die wij voor de Stichting Tandheelkunde Kenia hebben gemaakt, is geplaatst.

 

... LEES MEER


11 April 2014

“Elke seconde telt!”

 
Sinds kort beschikt Siemonsma Tandtechniek over een AED.

 

... LEES MEER


22 August 2013

Uitneembare brug


'Het' alternatief voor een verschroefde brug.

 

... LEES MEER


29 March 2013

Eigen risico of eigen bijdrage?


De zorgverzekering kent een eigen risico en een eigen bijdrage. Omdat bij veel behandelingen die wij in onze praktijk uitvoeren beide begrippen voorkomen, leggen we het verschil graag uit.

 

... LEES MEER


14 May 2011

De ontbrekende schakel tussen

tandheelkunde en tandtechniek: digitaal afdrukken


Siemonsma Tandtechniek is in het bezit van de iTero mondscanner en kan U uitgebreid informeren en ondersteunen in het digitaal afdrukken.

... LEES MEER


31 January 2011

Siemonsma Tandtechniek Hengelo is verhuisd!


Vanaf 7 Februari 2011 is Siemonsma Tandtechniek Hengelo gestart in het nieuwe laboratorium aan de Sabina Klinkhamerweg in Hengelo(Ov)
Klik op `lees meer` voor meer informatie en een routebeschrijving.

... LEES MEER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt: een grote uitdaging!

De cultuur van onze organisatie is te typeren als familiair, informeel, betrokken, ondernemend, innoverend en no-nonsense. Iedereen voelt zich verantwoordelijk, maar vanuit de teamgedachte.    

Voor onze vestigingen in Hengelo en/of Lichtenvoorde zoeken wij ter versterking een Specialist Kroon- en Brugwerk of KRT-er (m/v)

Jouw uitdaging:
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opbakken van (implantaat gedragen) kronen en bruggen, kleurbepalen en individueel inkleuren aan de stoel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning, productie en eindcontrole binnen de vestiging. Het mooie van jouw werk is dat je van het begin tot en met het einde betrokken bent en direct contact hebt met de patiënt. Hiermee ben je het visitekaartje van de organisatie en tevens eindverantwoordelijk voor geleverde product, samen met jouw collega’s. Jouw standplaats is Hengelo en/of Lichtenvoorde, een combifunctie waarbij je afwisselend op beide locaties werkt is ook mogelijk.      

Wat breng je mee?
Jij bent in staat alle voorkomende werkzaamheden op de kroon- en brugwerk afdeling uit te voeren en je beschikt over ruime kennis van implantologie. Je hebt goede communicatieve, sociale en samenwerkende eigenschappen en stelt je betrokken en flexibel op. Jij gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en wilt jezelf en de organisatie altijd verbeteren.

Siemonsma Tandtechniek biedt:
Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een modern en vooruitstrevend tandtechnisch laboratorium met twee vestigingen en in totaal 28 collega’s. Er heerst een prettige werksfeer met korte communicatielijnen. Onze focus is gericht op de toekomst en daarom beschikken wij over de allernieuwste CAD-CAM technieken waarmee we alle tandtechnische werkzaamheden in eigen huis kunnen uitvoeren.

Let op: Herken je jezelf niet in de ervaren technieker, maar beschik je wel over concrete ervaring binnen dit vakgebied en de nodige ambitie, vragen wij jou ook te reageren! 

Is jouw interesse gewekt?
Stuur dan jouw actueel cv met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma, t.a.v. de heer N.W. Siemonsma of info@selectsupport.nl , t.a.v. de heer A.F.A. Rohring

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Nico Siemonsma of Koen Siemonsma bereiken op 074 - 29 11 66 0.

Select Support ondersteunt Siemonsma Tandtechniek exclusief tijdens deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 

Siemonsma Tandtechniek is ook te volgen via Twitter, Facebook en YouTube!

 

Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!   Welkom bij Siemonsma Tandtechniek!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!